93 457 78 78

La nostra experiència, la teva garantia

Privacitat

  • Prepareu un reduït equipatge amb el que necessitarà el primer dia en el seu nou habitatge.
  • 1
  • 2
  • 3


De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i subsidiàriament en allò no regulat, el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, MUDANZAS Y TRANSPORTES BARRIOS, S.L. informa als Usuaris:

 

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable

MUDANZAS Y TRANSPORTES BARRIOS, S.L.

Finalitat

-        Gestionar les dades als quals l’empresa accedeix com a conseqüència de la navegació

-        Consulta i/o sol·licitud

Legitimació

Consentiment de l’interesat

Destinataris

No se cediran les dades a tercers, excepte obligació legal

Derets

Accedir, rectificar, i suprimir les dades, així com els altres drets, com són la limitació del tractament i el dret a la portabilitat de les dades, tal com determina la normativa vigent en protecció de dades, dirigint-se per escrit, acompanyant fotocòpia de DNI, al domicili de l'entitat.


Abans de l'enviament de qualsevol sol·licitud d'informació a través del formulari de contacte d'aquesta pàgina web, l'usuari ha d'acceptar la política de privadesa i les condicions d'ús de la mateixa, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.


És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada a l'apartat de contacte?

Quant al formulari de l'apartat “Contacto” de la Pàgina Web, l'Usuari ha d'emplenar els camps marcats com a “obligatoris”. No completar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que MUDANZAS Y TRANSPORTES BARRIOS, S.L. no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, MUDANZAS Y TRANSPORTES BARRIOS, S.L. quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

Les dades personals que l'Usuari facilita a MUDANZAS Y TRANSPORTES BARRIOS, S.L. han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitza i sense errors. L'Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

 

Menors d'edat

Els menors de 18 anys no poden cedir les seves dades personals a MUDANZAS Y TRANSPORTES BARRIOS, S.L., sense el previ consentiment dels seus pares i/o tutors legals.
En cas que MUDANZAS Y TRANSPORTES BARRIOS, S.L. detectés que l'usuari fos menor de 18 anys es reserva el dret a sol·licitar una còpia del seu DNI o document d'identitat equivalent, o si escau, l'autorització dels seus pares i/o tutors legals, causant baixa en cas de no acreditar el compliment d'aquest requisit o falta de resposta.


Quines mesures de seguretat té implantada l'empresa?

MUDANZAS Y TRANSPORTES BARRIOS, S.L. informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l'Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d'acord amb l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos als quals estan exposats, ja provinguin de l'acció humana o del mitjà físic o natural, de conformitat amb el qual preveu la normativa vigent.

Utilitzem cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Més informació.